Επεξεργασία - Προετοιμασία επιφανειών

s-s-s.gr proetimasia epifanion

Προτού ξεκινήσουμε οποιαδήποτε εργασία χρωμάτωσης είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι είδους επιφάνεια θα χρωματίσουμε (ξύλο, πλαστικό, ορυκτό, ρητίνη, μέταλλο κτλ.). Η επιχείρησή μας, διαθέτει την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό ώστε να φέρει σε πέρας την κατεργασία προετοιμασίας οποιασδήποτε επιφάνειας προς χρωμάτωση-προστασία.

Μεταλλικές Επιφάνειες

Όσο αφορά τα μέταλλα υπάρχουν δύο είδη: τα σιδηρούχα και τα μη σιδηρούχα.
Τα σιδηρούχα μέταλλα, όπως ο χάλυβας και ο χυτοσίδηρος, είτε είναι φτιαγμένα από σίδηρο είτε περιέχουν σίδηρο (άνθρακα) και έχουν την τάση να σκουριάζουν γρήγορα.
Τα μή σιδηρούχα μέταλλα είναι μέταλλα όπως το αλουμίνιο και οι γαλβανισμένες λαμαρίνες. Τα γαλβανιζέ είναι μέταλλα τα οποία είναι φτιαγμένα με σίδηρο ή χάλυβα, αλλά έχουν επεξεργαστεί με θερμό γαλβάνισμα και έχουν ένα επιφανειακό στρώμα ψευδάργυρου ο οποίος τα προστατεύει από την διάβρωση (σκούριασμα) αλλά δημιουργεί προβλήματα πρόσφυσης στο χρώμα.

Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΗΛΙΑΣ ΑΒΣΕΕ ιδρύθηκε το 1975 από τον Σαραντόπουλο Ηλία.

Δραστηριοποιείται επιτυχώς εδώ και 35 έτη, σε υπηρεσίες επεξεργασίας, προστασίας και χρωμάτωσης παντός τύπου επιφανειών, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει πραγματοποιήσει μια επέκταση εφαρμογών στον κατασκευαστικό και επισκευαστικό τομέα.

Επικοινωνία

home houseΧίου 10-12, ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
(θέση- Μαύρη Ώρα) - 19300

phone telephone210 5576002

fax 210 5576002

email envelopeinfo@s-s-s.gr