Βαφές Φούρνου

s-s-s.gr vafes fournou

Η εταιρεία μας διαθέτει ιδιόκτητο φούρνο που πληρεί τις πιο σύγχρονες απαιτήσεις. Ο φούρνος μας είναι πλήρως εξοπλισμένος με τα απαραίτητα υλικά που εγγυώνται σωστή βαφή, σωστό εξαερισμό και ιδανική θερμοκρασία βαφής.

Επίσης η χρήση επώνυμων χρωμάτων εγγυάται την χρωματική ομοιογένεια του αυτοκινήτου σας. Με την βοήθεια σύγχρονης τεχνικής (μίξη χρωμάτων ελεγχόμενη από Η/Υ) μπορούμε να "ταιριάξουμε" την απόχρωση του εργοστασιακού χρώματος του αυτοκινήτου, φορτηγού ή μοτό σας με εκείνη που θα πραγματοποιηθεί.

Χρησιμοποιούμε επώνυμα χρώματα νέας τεχνολογίας από διάφορες εταιρείες χρωμάτων, υδροδιαλυτά φιλικά προς το περιβάλλον και εύκολα στην εφαρμογή τους. Η χρήση επώνυμων υλικών μας εξασφαλίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα καθώς και κάλυψη από την αντιπροσωπεία σε περίπτωση εμφάνισης μη αποδεκτού αποτελέσματος / φινιρίσματος.

Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΗΛΙΑΣ ΑΒΣΕΕ ιδρύθηκε το 1975 από τον Σαραντόπουλο Ηλία.

Δραστηριοποιείται επιτυχώς εδώ και 35 έτη, σε υπηρεσίες επεξεργασίας, προστασίας και χρωμάτωσης παντός τύπου επιφανειών, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει πραγματοποιήσει μια επέκταση εφαρμογών στον κατασκευαστικό και επισκευαστικό τομέα.

Επικοινωνία

home houseΧίου 10-12, ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
(θέση- Μαύρη Ώρα) - 19300

phone telephone210 5576002

fax 210 5576002

email envelopeinfo@s-s-s.gr